Kom jij ons team van franchisers versterken?

Wat ga jij doen met je instructiepas?

Sluit je aan bij de leukste en beste rijschool van Nederland

Met  RijWijzer franchise heb je de voordelen van het ondernemerschap gecombineerd met de zekerheden die je hebt in loondienst. RijWijzer wil haar succesformule professioneel verder uitbouwen in Nederland. RijWijzer franchise opent dit jaar nieuwe vestigingen in Nederland. Misschien wel samen met jou?

Wij zoeken daarvoor ondernemende en gemotiveerde rijinstructeurs. Mannen en vrouwen die begrijpen waar jongeren zich dagelijks mee bezighouden. Trendy instructeurs die zich kunnen onderscheiden in een dynamische branche en de rijlessen vooral leerzaam en leuk maken.  Heb je interesse om bij RijWijzer te komen werken?

De RijWijzer franchisers kunnen meer inkomen genereren dan instructeurs in loondienst en zij bepalen zelf hun werktijden. Je bent tenslotte ondernemer. Wij zoeken op korte termijn rijinstructeurs m/v, die in het bezit zijn van de relevante diploma’s of die bereid zijn de opleiding daarvoor te volgen.

Op dit moment zoeken wij rijinstructeurs in de volgende regio's:

De Voordelen van Franchise bij Rijwijzer

Selectiecriteria:

Daarnaast is het goed om te weten dat leeftijd voor ons geen rol speelt in dit vrije beroep. Wel motivatie, kwaliteit en enthousiasme!

Ben je toe aan een carrière switch met perspectief en veel vrijheid?

Grijp dan nu je kans! Wil je meer weten? Reageer dan naar Rijwijzer Franchise, Nathan Croon Bel naar: 085 – 800 1117 of vul het contactformulier in

Wil jij ook werken bij Rijwijzer, solliciteer dan nu

Bijgevoegd CV
Upload hier je CV (verplicht!)
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Toegestane bestandstype doc, docx, pdf, jpg, png.
Scroll naar boven