Opfriscursus autorijden

Weer met vertrouwen de weg op.

1.000.0000 mensen met rijangst!

In Nederland zijn er tussen de 800.000 en 1.000.000 mensen die lijden aan een of andere vorm van rijangst. Naar schatting vermijden een half miljoen Nederlanders het autorijden helemaal. Je bent dus niet alleen.

Je hebt wel zelf in de hand hoe je er mee omgaat.

Opfriscurcus voor rijvaardigheden

Zelfverzekerd rijden

Indien je onzeker bent over je rijvaardigheden in het hedendaagse verkeer, heeft RijWijzer Verkeersscholen de perfecte oplossing voor jou. Onze opfriscursus is specifiek ontworpen om je zelfverzekerdheid achter het stuur te herstellen.

In de moderne verkeersomgeving ervaren steeds meer bestuurders een gebrek aan zelfvertrouwen. Zowel oudere bestuurders, die vasthouden aan verouderde gewoonten, als nieuwe rijbewijsbezitters missen soms essentiële vaardigheden. Dit kan potentieel gevaarlijke situaties veroorzaken

Herondek je Rijvaardigheden

Ongeacht of je een beginnend bestuurder bent of al vele jaren ervaring hebt, onze op maat gemaakte rijles opfriscursus biedt de oplossing. We concentreren ons op het opfrissen van de basisregels, defensief rijden, parkeertechnieken en omgaan met complexe verkeerssituaties. Onze cursus helpt je om je rijvaardigheden te versterken, waardoor je met meer zelfvertrouwen de weg op kunt en deze veiliger kunt delen met andere weggebruikers.

Veiligheid voor jouw en anderen

Onveilig rijgedrag heeft ernstige gevolgen, zowel voor jou als voor andere weggebruikers. Onze opfriscursus bevordert verantwoord rijden en draagt bij aan een veiliger verkeersomgeving.

Zowel onzekerheid als vastgeroeste gewoonten kunnen gevaarlijke situaties in het verkeer veroorzaken. Door deel te nemen aan onze opfriscursus, draag je bij aan een veiliger verkeersklimaat voor iedereen.

Het is nooit te laat om je rijvaardigheden bij te werken. Meld je vandaag nog aan voor onze opfriscursus en wordt een zelfverzekerdere en meer verantwoordelijke bestuurder!

Dat gun jij jezelf toch ook?

Werkwijze opfriscursus autorijden?

Na je aanmelding maken wij eerst een cursistenaccount voor je aan. Binnen 48uur neemt de opfris coach telefonisch contact met je op. Eerst maken we een afspraak met je, dan komen wij bij je thuis en bespreken we de punten die je lastig vindt op de weg. Ook kun je aangeven welke situaties je graag eens extra zou willen oefenen. In de drukte van het centrum rijden of het leren inparkeren, het is allemaal mogelijk. Jijzelf bepaalt hoeveel lessen je wilt nemen.

Resultaat na de opfriscursus autorijden:

Opfrissen regels en verkeerssituaties of Rijjangst

De cursus duurt 6 uur en kost € 500,- dit is inclusief het intake gesprek van 1 uur. Als blijkt dat je meer tijd nodig hebt, kun je de opfriscursus uitbreiden. Onze opleidingen zijn bedoeld om jou te helpen weer zelfverzekerd de weg op te gaan en onveilige situaties te voorkomen.

Laat ons jou helpen om je rijvaardigheden op te frissen. Schrijf je nu in bij RijWijzer Verkeersscholen en maak je autorijden weer veiliger.

Cursus inhoud

Waarom kies je voor Rijwijzer

Stap in onze lesauto voor een gratis proefles

Scroll naar boven