Waarom kiesje voor Rijwijzer?

Hebben de beste instructeurs. De beste
rijlespakketten. De nieuwste auto's en
hoge slagingspercentages.

Gratis Proefrijles

Vraag direct je gratis
en vrijblijvende proefrijles aan.

Wij zijn de beste en de leukste rijschool!

Natuurlijk gewoon omdat wij de beste en de leukste franchise rijschool formule van Nederland zijn!

Waar staat rijwijzer voor?

De proefles is meestal gratis

Spannend je eerste proefles, kom bij RijWijzer ontdekken wat je er van vindt en of de klik er is met jouw rijinstructeur. Wanneer je enthousiast bent kun je direct de lessen inplannen met je instructeur. RijWijzer is flexibel en past zich aan, aan jouw mogelijkheden!

Een rijinstructeur bij jouw in de buurt

Of je nou in een dorp woont of in de grote stad, we hebben door heel Nederland instructeurs rijden, dus ook bij jou in de buurt!

Betrouwbaarheid

Bij RijWijzer staat betrouwbaarheid voorop, daarom communiceren wij op de website alle prijzen van de lespakketten, zodat jij op de hoogte bent van de kosten. Verder is de proefles bijna altijd gratis en vrijblijvend. Op basis van de proefles maken wij een advies op maat, zodat je kunt kijken of jij je hierin kan vinden. En als je wilt overleggen we alles met je ouders, dat is natuurlijk erg logisch!

Lesvorderingenkaart en praktijkboek

Er wordt gewerkt met een digitale instructievorderingenkaart waar jouw persoonlijke vorderingen op bijgehouden worden. Erg handig, zo weet je precies wat je in de lessen goed doet en waar je nog even wat meer aandacht aan moet gaan besteden. We werken met een praktijkboek waar je alle lesonderdelen kan nalezen en het volgende lesonderdeel kan bestuderen

Een pakket afgestemd op jouw leersnelheid en vrijetijd

Wil je 3 keer per week of 1 keer per week rijles, omdat je school en bijbaantje al genoeg tijd in beslag nemen? Geen probleem, bij RijWijzer maken we een planning aan de hand van jouw agenda! Je kan direct beginnen met rijlessen, wanneer het jou uitkomt! Als je na de proefles verder wilt gaan, dan kun je meteen een vervolg les inplannen. En begin gelijk met het halen van je theorie. Op die manier kun je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Dan hoef je niet meer op de fiets in de regen, maar zit je in no-time droog in je eigen auto.

In nieuwe auto's lessen

RijWijzer gebruikt de nieuwste lesauto’s. Alle auto’s zijn geschikt en betrouwbaar voor de rijlessen en voldoen aan de eisen die het CBR stelt aan een lesauto, ze zijn van alle gemakken voorzien en ze zijn uiteraard helemaal in de stijl van RijWijzer!

Je kan bij Rijwijzer ook een spoedopleiding volgen

Wil je je rijbewijs zo snel mogelijk halen, het kan al in 10 dagen! Je moet dan al wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Hele dagen beschikbaar zijn om te kunnen lessen, een intest doen is vereist, na de intest kunnen wij je vertellen aan de hand van jouw leersnelheid wat de beste mogelijkheid is voor jouw. Het is ideaal in de vakantieperiode, maar tijdens drukke schoolweken word het natuurlijk wat lastiger. Tijdens de zomervakantie hebben wij elk jaar de zomer 15 daagse, waar je snel je rijbewijs kunt halen, plan dit wel ver van te voren, want de plaatsten zijn beperkt en we moeten je examen ver van te voren aanvragen! Vraag gerust RijWijzer om meer advies!

Goed gekwalificeerde rijinstructeurs

Al onze rijinstructeurs zijn in het bezit van een diploma Faalangst, Rijangst, ADHD en Autisme en jaarlijkse bijscholing. Wat is er nou belangrijker dan een rijinstructeur waar het goed mee klikt en waar jij je prettig bij voelt? RijWijzer zorgt ervoor dat ze rijinstructeurs aanneemt die passie hebben voor het lesgeven gedreven zijn het maximale uit zichzelf en de leerlingen te willen halen. Jouw te willen leren zelfstandig overal te kunnen autorijden en niet alleen een rondje rond het CBR. Alle rijinstructeurs zijn zelfstandig ondernemers en zijn super gemotiveerd!

Rijles app

Wil je afspreken met een vriend(in), maar weet je niet meer wanneer je volgende rijles gepland staat? Kijk dan even op je app wanneer jouw volgende rijles is ingepland. Hier kan je ook inzien hoe het gaat met lessen, de facturen en je theorie kan je hierin doen.

Waarom kies je voor Rijwijzer

Stap in onze lesauto voor een gratis proefles

 • BETROUWBAAR: RijWijzer is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs.
 • KWALITEIT: Bij RijWijzer geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant.
 • RESULTAATGERICHT: Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel.
 • FULL SERVICE: Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen kun je bij ons terecht. Voor theoriemateriaal, oefentrainingen en proefexamens bijvoorbeeld.
 • VEILIG: Door te werken met het nieuwste materiaal en met instructeurs die door de strenge RijWijzer-selectie gekomen zijn en jaarlijks diverse malen getraind en bijgeschoold worden, ben je verzekerd van een veilige rijopleiding.
 • PERSOONLIJK: Wij zorgen er niet alleen voor dat je les doorgaat, maar ook dat je deze les met dezelfde rijinstructeur volgt. Dat betekent dat jouw instructeur als geen ander weet wat je specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Daarnaast geeft het je een vertrouwd gevoel.
 • ONDERSCHEIDEND: RijWijzer kan door zijn schaalgrootte samen met zijn instructeurs zorgen voor een onderscheidend dienstenpakket. Voor jou betekent dit meer flexibiliteit en vaak een scherper aanbod met een hogere kwaliteit.
 • DUIDELIJK: Bij RijWijzer maken we duidelijke afspraken. Wij geloven in het feit dat duidelijke afspraken en regels ervoor zorgen dat je met meer plezier sneller tot goede resultaten komt.
 • VOORUITSTREFEND: Bij RijWijzer zijn alle instructeurs geschoold in Rijangst, Faalangst, ADHD en Autisme, wij lopen voorop als het gaat om specialistische rijopleidingen.
 • HOOGSLAGINGSPERCENTAGE: Al jaren zit RijWijzer boven de regio gemiddeldes als het gaat om slagingspercentages
 • RIJLES APP: Bij RijWijzer gebruiken wij de modernste rijles app zodat je alles in een hand omdraai kunt controleren, wanneer je rijles hebt, de facturen, instructievorderingenkaart en wanneer je TTT of het examen zijn gepland
Scroll naar boven