Verkeerstrauma

Verkeerstrauma verwerken

Wat is verkeerstrauma?

Verkeerstrauma is een veelvoorkomend en ernstig probleem in Nederland, met jaarlijks talloze verkeersslachtoffers. Na een verkeersongeval kunnen slachtoffers te maken krijgen met verschillende emotionele uitdagingen, zoals angst, trauma en emotionele impact. Hoewel de emotionele gevolgen van trauma meestal na enkele weken verdwijnen, is tijdige behandeling cruciaal om fobieën, depressie en ziekteverzuim te voorkomen

Unieke aanpak

Gelukkig biedt RijWijzer Verkeersscholen een unieke en effectieve aanpak om trauma voor het verkeer te verwerken. Onze deskundige coaches en psychologen bieden persoonlijke begeleiding en begeleiden slachtoffers door het verwerkingsproces. Onze aanpak richt zich op het versterken van zelfvertrouwen, het verbeteren van rijgedrag en het voorkomen van angst en fobieën op de weg.

Herstel van Verkeerstrauma

Persoonlijke aanpak

Dankzij deze effectieve en persoonlijke aanpak is RijWijzer Verkeersscholen een vertrouwde partner in het verwerken van verkeerstrauma. Onze slachtoffers ontvangen de nodige steun en begeleiding om de emotionele gevolgen van verkeersongevallen achter zich te laten en weer veilig op de weg te komen. Wij staan klaar om u te helpen bij uw herstel en op weg te gaan naar een beter leven na trauma.

Onze aanpak is uniek en speciaal ontwikkeld om verkeerstrauma te verwerken. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en onze gespecialiseerde coaches en psychologen zijn er om u te begeleiden op uw pad naar herstel. Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing voor verkeerstrauma, dan is RijWijzer Verkeersscholen de juiste keuze voor u. Wij zijn toegewijd aan uw succes en willen u helpen om weer vol vertrouwen de weg op te gaan. Wilt u meer informatie over dit onderwerp neem dan contact met ons op.

Behandeling

Aanpak

Soorten verkeerstrauma

Verkeerstrauma is een veelvoorkomend probleem dat ruim 1 miljoen mensen treft. Het kan verschillende vormen aannemen, zoals angst voor tunnels, bruggen, vrachtauto’s, of het inhalen daarvan, evenals angst na een ongeluk of trauma. Deze angsten kunnen aanvankelijk onschuldig lijken, maar ze kunnen zich ontwikkelen tot paniekaanvallen. In sommige gevallen ligt er een dieper probleem onder de angst. Bij RijWijzer Verkeersscholen hebben we een effectieve formule ontwikkeld samen met Hypnotherapie Arnhem om verkeerstrauma te behandelen met behulp van hypnotherapie. We beginnen met psycho-educatie en gaan vervolgens verder met psychodynamische technieken, zoals EMDR(2.0) en deelpersoonlijkheden. Uiteraard wordt er ook gereden en onze rijopleiding is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met verkeerstrauma. Onze rijinstructeurs hebben allemaal de nodige ervaring en expertise om u te helpen uw verkeerstrauma te overwinnen.

Hypnotherapie

Naast Hypnotherapie Arnhem werken we ook nauw samen met een vooraanstaand letselschade advocatenkantoor. Ons letselschade advocatenkantoor is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade op de tegenpartij voor mensen die een trauma hebben opgelopen als gevolg van een ongeluk. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het verwerken van het traumatische voorval. Het goede nieuws is dat onze diensten worden vergoed door de verzekering en dat wij op basis van no cure no pay werken. Dit betekent dat als je letsel hebt, de kosten worden verhaald op de tegenpartij

Waarom kies je voor Rijwijzer

Stap in onze lesauto voor een gratis proefles

Scroll naar boven